Om lid te kunnen worden van onze personeelsvereniging is inschrijving mogelijk via een e-mailbericht gericht aan de salarisadministratie van het Slingeland Ziekenhuis.

De kosten van het lidmaatschap bedragen € 2,50 per maand, de directie van het ziekenhuis doet daar € 1,25 bij. Op deze manier zijn wij in staat 10 -14 activiteiten te organiseren tegen een geringe bijdrage of gratis. Het lidmaatschap is voor minimaal 1 jaar, na deze termijn kan men iedere maand het lidmaatschap weer opzeggen via de salarisadministratie. Voor diegene die niet in loondienst van het ziekenhuis zijn kan dit via de penningmeester.

Indien men niet in loondienst is van het ziekenhuis kan men lid worden door een machtigings -c.q lidmaatschap-formulier in te vullen en op te sturen naar onze penningmeester.

Let op! Nadat u het lidmaatschap heeft gerealiseerd bij de salarisadministratie dient u zichzelf nog te registreren voor deze website. Pas nadat uw registratie is geaccordeerd kunt u inloggen en het afgeschermde gedeelte bekijken. Al lid van pedozi? klik hier om te registreren.