Ik ben Pedozi lid. Hoe kan ik me registreren?
Alle pedozi-leden kunnen zich registeren voor de website. Geregistreerde leden krijgen toegang tot het afgeschermde gedeelte. U kunt in dit gedeelte aanmelden voor evenementen en kunt u gebruik maken van aanbiedingen speciaal voor Pedozi leden. Na registratie kunt u nog niet direct inloggen. U moet wachten totdat uw registratie is geaccordeerd door de beheerder. U ontvangt hiervoor een email bericht. Klik hier om te registreren.
Ik weet mijn wachtwoord en/of gebruikersnaam niet meer.
Uw gebruikersnaam is altijd uw microsectienummer. Bijvoorbeeld M123456. Voor externe- en gepensioneerde leden begint het nummer met respectievelijk een E en een B. Klik hier om uw wachtwoord te resetten. U ontvangt een mailtje met een link waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.
Ik heb een technische vraag over het gebruik van de website.
Voor alle technische vragen, waaronder registratie en inloggen, kunt u contact opnemen met de webmaster. Het emailadres is webmaster@pedozi.nl
Ik heb een nieuwe email adres. Waar kan ik dit wijzigen?
Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Op de Home pagina klikt u in de rechter kolom om "mijn gegevens". Wijzig uw email adres en klik op "vernieuw account"
Waar kan ik mijn wachtwoord wijzigen? (niet te gebruiken bij wachtwoord vergeten!)
Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Op de Home pagina klikt u in de rechter kolom om "mijn gegevens". Kies "verander wachtwoord" Type uw huidige wachtwoord en 2 x uw nieuwe wachtwoord. Klik op "vernieuw wachtwoord"
Wat is de bankrekening van Pedozi?
Deze info is alleen toegankelijk voor ingelogde leden. Zorg ervoor dat je ingelogd ben en klik dan hier.