Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met de helpdesk.

 

1Wie runt Pedozi?
Pedozi is de personeelsvereniging binnen het Slingeland Ziekenhuis. Dit wordt gerund door bestuursleden die dit op vrijwillige basis realiseren. Het kan daardoor zijn dat je niet direct antwoord heb op je mail zoals je dit misschien gewend bent binnen het ziekenhuis.
2Hoe kan ik lid worden van Pedozi?
Meld je aan via Profit Insite. Bij aanmelding blijf je minimaal 1 jaar lid. Er wordt €2,50 contributie per maand ingehouden op je salaris. Binnen 4 weken wordt automatisch een account aangemaakt op www.pedozi.nl en kan je inloggen. Je ontvangt dan een email bericht met daarin je gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens kun je je inschrijven voor activiteiten en gebruik maken van je lidmaatschap! Op de website is meer informatie te vinden over alle activiteiten. Voor externe leden en gepensioneerden gelden andere procedures. Lees hier meer.
3Hoe kan ik het lidmaatschap opzeggen?
Wil je (na minimaal een jaar) geen lid meer zijn, dan kun je via Profit Insite weer afmelden.
4Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?
Die kan je zelf resetten met deze link. Er wordt dan een mail gestuurd naar het emailadres dat je bij registratie hebt opgegeven. Heb je inmiddels een ander emailadres? Laat dit dan wijzigen door het bestuur. Gebruik hiervoor het formulier op de helpdesk pagina. Vermeld daarin je nieuwe emailadres.
5Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
Dit kan je doen door in te loggen op de Pedozi website. Vervolgens ga je boven in naar Mijn Profiel en kies je voor Mijn account beheren. Aan de linkerkant zie je de optie wachtwoord wijzigen. Hier kan je het wachtwoord aanpassen naar een eigen wachtwoord.
6Foutmelding: al geregistreerd tijdens het aanmelden voor een activiteit op de website:
Stuur een mail naar bestuur@pedozi.nl zodat het account gereset kan worden.
7Hoe kan ik me inschrijven voor een activiteit?
Alleen mogelijk via de website www.pedozi.nl. Alleen door het inloggen op de website kun je je inschrijven voor een activiteit. SZ Net en Facebook wordt uitsluitend gebruikt voor het op de hoogte brengen van nieuws.
8Ik ben het deelname formulier activiteit kwijt. Wat nu?
Graag ruim op tijd mailen naar secretaris@pedozi.nl (wordt veelal alleen binnen kantoortijden gelezen).
9Ik ben verhinderd bij een activiteit. Wat nu?
Bij verhindering van een activiteit graag een bericht naar bestuur@pedozi.nl. Er is geen restitutie vanuit Pedozi. Onderling ruilen is alleen mogelijk met een ander Pedozi lid.
10Kan ik een activiteit onderling ruilen?
Bij onderling ruilen van een persoon naar een activiteit, is ruiling alleen mogelijk met een ander Pedozi lid. Dringend advies dit te melden aan bestuur@pedozi.nl. Je bent zelf verantwoordelijk voor de doorgave van aanmeldformulier en onderlinge betaling.